maanantai 19. marraskuuta 2012

MT.

MT=musiikkiterapia

Käyn siis musiikkiterapiassa, tai olen käynyt siellä noin puoltoista vuotta, nyt jouluna aikeissa lopettaa. En näe, että siitä olis ollut minkäänlaista hyötyä. Se murskaa vaan haaveet kaikesta.. Joka kerta se jankuttaa sitä että ''mä en ole valmis opettajaksi!'' MITÄ IHMETTÄ. Murskaa vaan enemmän itsetuntoo alhasemmaks, ihan ku se ei olis jo tarpeeks alhanen. En ymmärrä. En oo hyötynyt omasta mielestä tosta terapiasta ollenkaan koska ensinnäkään, se terapeutti ei oo yhtään semmonen jollekka mä voisin jutella, ja se on hidastanut tätä prosessia niin paljon.

Ja ajattelin näin nyt muutenkin kertoa. Saan siis ammattiapua. Käyn terapiassa tällähetkellä toistaiseksi. Käyn myös kouluterveydenhoitajalla ja ja sain lähetteen koululääkärille, ja se aika on ensiviikolla. Siellä keskustelemme siitä, mitä jatkossa tulee tapahtumaan. Kerron myös teille sitten mitä siellä puhutaan.

Koeviiikko alkaa huomenna = ahdistus.




6 kommenttia:

  1. Vähän erikoinen blogi mutta liityn lukijaks ku silti jotenki hyvä blogi! :) löysin sut demistä.

    http://veerannblogi.blogspot.fi/ liity lukijaks ? :)

    VastaaPoista
  2. Aloin lukijaksesi :) kiitos myös minun blogini lukijaksi liittymisestä <3

    VastaaPoista
  3. Ei oo oikein siuta kohtaa, et siun terapeutti lyttää siun ajatukset. Tiiän nii ton tunteen, ku kukaa ei älyä. Ei voi muuta sanoo, ku tsemppiä :)

    Kehtaisitko liittyy lukijaks ?
    hopefullynever.blogspot.com

    VastaaPoista